phone+31 (0)6 54 737 975      taalkeuze
emailinfo@varionjachtverhuur.nl
Over ons

Varion Jachtverhuur

Bij Varion Jachtverhuur staan service en kwaliteit voorop. Er is liefde voor het varen en voor het schip. De Cantia wordt met zorg onderhouden en als vanzelf gaan onze huurders ook met zorg om met dit schip. Daar zijn we heel blij mee! Indien u vragen heeft, of advies wenst over geschikte vaarroutes bij Varion helpen ze u graag! Varion Jachtverhuur werkt nauw samen met Vedette Jachtbouw BV. Marion Biesheuvel, eigenaresse van Varion Jachtverhuur, is al bijna 20 jaar werkzaam in de jachtbouw.

Vedette Jachtbouw

De werf Vedette Jachtbouw en Varion Jachtverhuur werken nauw samen. Vedette Jachtbouw, bouwt alle Cantia schepen. Vroeger heette dit model de ‘Kent’. De Cantia is nieuw leven ingeblazen door een samenwerking tussen Adel Polyester en Vedette Jachtbouw. De polyesterbouw wordt dus door het Nederlandse kwaliteitsbedrijf ‘Adel’ uitgevoerd. Vedette Jachtbouw verzorgt het timmerwerk / interieur en alle techniek.

Cantia 31

Als u overweegt om een nieuwe Cantia te laten bouwen, maar eerst wilt ervaren hoe het is om langer onderweg te zijn met zo’n schip, dan kun u deze Cantia dus huren bij Varion. Mocht u vervolgens overgaan tot aankoop van een nieuwe Cantia dan krijgt u uw huurbedrag terug!

Neem contact met ons op

Telefoon +31 (0)6 54 737 975

E-mail: info@varionjachtverhuur.nl

© 2017 varionjachtverhuur.nl

Adres gegevens

Varion Jachtverhuur

Smidskade 16

2461 TR Ter Aar

member 1
member 1