phone+31 (0)6 54 737 975      taalkeuze
emailinfo@varionjachtverhuur.nl

Genieten van een heerlijke vaarvakantie met uw gezien of vrienden?

De Cantia is te huur per week (weken), midweek of weekend!

Deze Cantia heeft 2 slaapkamers met 4 vaste slaapplaatsen en biedt derhalve ruimte aan 4 volwassenen, of 2 volwassenen en 2 kinderen. Eventueel kan er nog een kinderbed gemaakt worden van de bank, voor een derde kind.

Het is goed vertoeven op deze 9,5 meter lange cabin. Ook als het weer iets minder is, of zelfs als het waait en regent, geeft dit schip veel comfort. De buiskap sluit goed af en met de verwarming in de kuip, is het niet alleen binnen in de kajuit, maar ook buiten behaaglijk. Bij mooi weer kan de kap helemaal, of gedeeltelijk, open. U hoeft geen zonnestraal te missen!

De vaareigenschappen zijn uitzonderlijk goed, de boot gedraagt zich rustig op het water, golven en wind brengen dit schip niet van de wijs. En u heeft altijd de hulp van de boegschroef.

In de kajuit vindt u een volledig ingerichte keuken, gasstel, koelkast, borden, bestek, pannen, bekers en glazen. Indien u kiest voor het lakenpakket zijn ook de bedden voor u opgemaakt.

U heeft een toilet en volwaardige douche aan boord, dus of u nu in een luxe jachthaven ligt of ergens aan een eiland midden op de plas, u heeft alles zelf aan boord!

Vedette Jachtbouw
Vedette Jachtbouw
Vedette Jachtbouw
Vedette Jachtbouw
Vedette Jachtbouw
Vedette Jachtbouw
Vedette Jachtbouw
Vedette Jachtbouw

Neem contact met ons op

Telefoon +31 (0)6 54 737 975

E-mail: info@varionjachtverhuur.nl

© 2017 varionjachtverhuur.nl

Adres gegevens

Varion Jachtverhuur

Smidskade 16

2461 TR Ter Aar

member 1
member 1