phone+31 (0)6 54 737 975      taalkeuze
emailinfo@varionjachtverhuur.nl

Wegens persoonlijke omstandigheden nemen we voor 2024 geen boekingen aan.

Genieten van een heerlijke vaarvakantie samen, met familie of vrienden?
De Cantia is te huur per week (weken), midweek of weekend!
icon de Cantia 31

Deze Cantia 31 Launch is gebouwd door Vedette Jachtbouw. Kwaliteit staat voorop bij Vedette, een goede basis voor een schip dat met huurders mee gaat. Wij zorgen dat u kunt genieten van een zorgeloze vaarvakantie! Het heet niet voor niets Pleziervaart en dat schrijven wij met een hoofdletter P!

Op deze 9,5 meter lange cabin is het goed vertoeven. Ook als het weer iets minder is, of zelfs als het waait en regent geeft dit schip veel comfort. De buiskap sluit goed af en met de verwarming in de kuip, is het binnen en buiten behaaglijk. Bij mooi weer kan de kap helemaal, of gedeeltelijk open. U hoeft geen zonnestraal te missen!


icon Varion Jachtverhuur

Bij Varion Jachtverhuur staan service en kwaliteit voorop. Er is liefde voor het varen en voor het schip. De Cantia wordt met zorg onderhouden en als vanzelf gaan onze huurders ook met zorg om met dit schip. Daar zijn we heel blij mee! Indien u vragen heeft, of advies wenst over geschikte vaarroutes bij Varion helpen ze u graag!

Varion Jachtverhuur werkt nauw samen met Vedette Jachtbouw BV. Marion Biesheuvel, eigenaresse van Varion Jachtverhuur, is al bijna 20 jaar werkzaam in de jachtbouw.


Cantia 31


Cantia 31
Cantia 31

Cantia 31

Cantia 31

Vedette Jachtbouw
De Jachtwerf Vedette Jachtbouw

Vedette Jachtbouw en Varion Jachtverhuur werken nauw samen. Vedette Jachtbouw, bouwt alle Cantia schepen. Vroeger heette dit model de ‘Kent’. De Cantia is nieuw leven ingeblazen door een samenwerking tussen Adel Polyester en Vedette Jachtbouw. De polyesterbouw wordt dus door het Nederlandse kwaliteitsbedrijf ‘Adel’ uitgevoerd. Vedette Jachtbouw verzorgt het timmerwerk / interieur en alle techniek.

Als u overweegt om een nieuwe Cantia te laten bouwen, maar eerst wilt ervaren hoe het is om langer onderweg te zijn met zo’n schip, dan kun u deze Cantia dus huren bij Varion. Mocht u vervolgens overgaan tot aankoop van een nieuwe Cantia dan krijgt u uw huurbedrag terug!


Cantia 31
Route suggesties
Cantia 31

Cantia 31

Cantia 31

Neem contact met ons op

Telefoon +31 (0)6 54 737 975

E-mail: info@varionjachtverhuur.nl

© 2017 varionjachtverhuur.nl

Adres gegevens

Varion Jachtverhuur

Smidskade 16

2461 TR Ter Aar

member 1
member 1